Nech si napsat cool článek

Krátký nebo dlouhý? Lifestylový či odborný? Psaný z duše i s ohledem na SEO. Pro teenagera i babičku. Jaký si jen vybereš.
písanie článku

Přitáhněte zákazníky skvělým obsahem

Většinou je to článek. Ale může to být také recenze, návod, příběh, rozhovor, srovnání, poradna, případová studie, FAQ, mýty, kontrolní seznam a jiné. Ukážeme světu, že jsi expertem ve svém byznysu.

Nejčastěji píšeme

Lifestyle článek

Lidé denně tráví desítky minut vyhledáváním na internetu. Usnadni jim to. Naservíruj jim článek, který zodpoví všechny otázky a vyřeší jejich problém na 100 %.

SEO článek

SEO článek ti pomůže probojovat se co nejvýše ve vyhledávačích. Aby padl Googlu do oka, musí obsahovat správná klíčová slova a přinášet hodnotu čtenáři.

Long-form článek

Jde v tématu pořádně do hloubky. Průměrná délka článku ve vyhledávání na první straně Googlu je 1500 slov. My nejčastěji píšeme články v rozsahu 2 500 – 3 000 slov.

PR článek

Krůček po krůčku ti pomůžeme vybudovat vztah se čtenářem založený na důvěře. Změníme nezaujaté „kolemscrollující” na věrné zákazníky díky PR článkům.

Odborný článek

Napíšeme článek, který rád ukážeš i profíkům v oboru. Zároveň bude napsaný jasně a srozumitelně i pro laika. Specializujeme se hlavně na oblast stavebnictví a financí.

Nativní článek

Nativní článek se lidem líbí natolik, že jej dobrovolně šíří mezi své přátele. Reklama je pouze součástí scenérie. Díky tomu může podprahově plnit svoji funkci.

8 bodů pro skvělou spolupráci

  1.   Probereme základní info o tvé společnosti a tvou představu o článku/článcích.
  2.   Následují další otázky, abychom uměli určit cenu. Pokud je ok, začínáme makat.
  3.   Budeme mít ještě pár otázek. Abychom byli v obraze a zmákli to na první dobrou.
  4.   Vytvoříme první článek. Interně jej budeme oponovat, ladit a korigovat.
  5.   Odešleme ti ho. Pokud máš připomínky, hodíš komentáře. Zapracujeme je.
  6.   Když je všechno v pořádku, vytvoříme plán a píšeme další články.
  7.   Jednou za měsíc najdeš ve svém e-mailu fakturu.
  8.   Postup opakujeme, dokud nás to spolu baví.

Orientační ceník

Cenník CoolWriters články 2023

Jak jsou spokojení klienti?

Roland Vojkovský
Roland VojkovskýVojkovsky.sk
Read More
S CoolWriters spolupracujeme na více projektech a s jejich výstupy jsme zatím velmi spokojeni. Na webu píší, že si poradí i s odbornými články a můžu potvrdit, že nekecají. 🙂
Dominik Orosi
Dominik OrosiITya
Read More
Danny nám dělal texty na web. Spolupráce probíhala v pohodovém duchu. Každou část doručil v přesně stanoveném termínu a perfektní kvalitě. Jsem velký perfekcionista a chtěl jsem mít všechno naprosto top. A přesně toho jsme dosáhli. Jsem spokojen a počítáme s ním i u dalších textů. Určitě doporučuji všem, co potřebují vyplnit web skvělými texty.

Už víš, kterým článkem začneme?

Napiš nám e-mail na danny@coolwriters.cz


My ti zase napíšeme cool články.

Přejít nahoru